Portes gratuitos a partir de 60 € de compra (en España peninsular). Entrega en 24/48 horas.

/ Libros de crianza

ref. jij22836

A ritme d'infant

15,00 €

Oups! Producto agotado Escribe tu email y te avisaremos cuando esté disponible:

Edades:

  • Descripción

  • Características

A ritme d’infant és un llibre dirigit a pares i mares perquè comprenguin millor com es desenvolupen els seus fills i els puguin acompanyar en aquest procés

En poc més de cent pàgines i amb un registre proper, Marona de colors tracta qüestions centrals en l’aprenentatge del nen, com ara assimilar el concepte del temps i diferenciar l’ara, l’abans i el després, el joc com a eina d’aprenentatge, de maduració i de socialització, el cant com a estímul per parlar, la manera com l’infant subjecta el llapis, dibuixa i pinta, o la importància de treballar la consciència fonològica, és a dir, la discriminació dels sons i la correspondència amb les grafies, perquè adquireixi les competències de l’escriptura.

Vetllar per una relació sana entre pares i fills és també elemental. Establir hàbits i rutines ajuda l’infant a interioritzar totes les activitats diàries, com per exemple llevar-se, fer un pipí, rentar-se, vestir-se, esmorzar, calçar-se, agafar la motxilla i anar a l’escola. Així mateix, si li demanem com ha anat el dia després del col·legi, fomentem un diàleg obert i convidem el nostre fill a poder expressar-se, compartir vivències o idees sense que se senti interrogat o controlat.

Els continguts d’A ritme d’infant provenen de l’experiència de Cristina de Sancha com a mestra i mare d’un nen i una nena de 10 i 6 anys respectivament. De Sancha és mestra d’educació infantil i primària i compagina la seva feina a l’escola amb l’assessorament a famílies. A més, és la persona que s’amaga darrere la marca Marona de colors – Mami de colores, un projecte que va impulsar el 2015 amb la il·lusió de “voler crear un món diferent, de poder donar veu a les necessitats i els interessos dels meus fills i també als dels alumnes i les seves famílies”. En set anys, Marona de colors ha difós les seves vivències i propostes educatives fins arribar a aconseguir 400.000 visites anuals al seu blog i 50.000 seguidors a les xarxes socials.

EN CATALÀ

  • Medidas producto: 21.5 x 13.5 cm
  • Material: 112 páginas, tapa blanda
Ver artículos similares o que combinan

Envíos

Envíos en 24-48h.
Gratis a partir de 60€ en España peninsular.

Devoluciones

Dispones de un plazo de 15 días para realizar un cambio o una devolución.

En los pedidos realizados a partir del 1 de noviembre ampliamos el plazo.

Más info en nuestra Política de devoluciones.

Valoraciones

(0)

Tu opinión es muy importante para nosotras, nos encantará conocer tu experiencia con nuestros juguetes.

Sé el primero en valorarlo

¿Necesitas ayuda?

Si tienes cualquier duda sobre productos, envíos, entregas, etc. mira en preguntas frecuentes o contacta con nosotros:

Te atenderemos de lunes a viernes de 9:30 a 14:30 hrs.